SWEET HOME!

Hemma från Turkiet är vi och det är skönt. Allt är uppackat, tvättid ska fixas och en storhandling är gjord! Resan var otroligt skön, varm och avkopplande. Så härligt att få åka iväg och slippa alla måsten, typ disk och städning, inte mig emot liksom ;)
 
Nu i helgen har vi mest varit och hälsat på nära och kära, berättat om resan och lämnat lite souvinirer som uppskattades så det var roligt! 
 
Och en grej?!?! Börjar REDAN att se ut som ett fläckmonster, flagningen drog igång igår liksom!! Vad hände med att man var brun några veckor och SEN började skinnet ramla av en, näää fasen. Blir väl att skrubba hela kroppen... Bilder från Turkiet kommer komma i två delar sen!
 
Jag som ska börja mitt nya jobb i morgon!!!!! heltidsjobb på kontor typ, så HIMLA KUL!!! Älskar papper och ordning och reda! Känns som om jag kommer få ut av mitt kontrollbehov, haha.
 
Ikväll blir det tacos på schemat framför parlamentet och BIG FUCKING BROTHER! (äääälskar dokusåpor, så jag kommer säga hejdå till min boyfriend i typ alla kvällar i tre månader. Utom lördagar dårå, då det inte sänds... hihih #geek)
 
Ha en trevlig söndag, i morgon börjar verkligheten!
 
Här kan jag gärna få komma och slappa igen...