Klump i magen

hela mitt huvud är en stor stressboll med start förra måndagen. den som jag jobbar med är gravid och har nu gått på mammaledighet vilket resulterar i att jag ska få en ny vid min sida. tråkigt för jag och emma är så bra ihop och vi vet exakt vad den andra ska göra hos våra kunder. men också roligt för att lära känna någon nu.
 
men nu till det som stressar mig. min såkallade "chef" har vetat detta i två månader. TVÅ månader. och vad gör han? jo. han tar in en ny nu i torsdags och hon får gå med oss på EN städning. förstår ni??? jag ska alltså lära upp henne hos alla våra kunder, vilket kommer ta sådan otrolig extra energi eftersom det är inte "bara att städa", fast det inte är svårt. jag ska alltså ha med henne på städningar där vi har massor med kunder, vi har ca 14h städ VARJE dag och ibland hinner man inte ens lunch ...
 
varför i hela helvete tar han inte in någon en MÅNAD innan så att både jag och emma får lära upp henne??? blir så himla trött på detta skitjobb.. ingenting fungerar, ingen kommunikation, ingen som lyssnar. bara pengar, pengar, pengar som ska in. 
kommer det blir klagomål (vilket jag tror det blir även om denna människa är jätterar osv osv osv) så ska jag skylla allt på han, för han FATTAR inte. inte ett smack alltså.
 
jag frågar han om hon har städat tidigare. vet ni hans svar? "men hon är så framåt så det blir nog inte problem."
 
 
.....................
 
kommenterar inte ens det. 
 
 
nej. vill inte att det ska bli måndag i morgon.